• youtobe
  • Facebook
  • ing
  • twitter
kaca-banner
SMAC Intelligent Technology Co., Ltd. nandur modhal dening China Jiangsu International Group.(www.zjgj.com) We are specialized ing Manufaktur peralatan kanggo industri exchange panas donya.

Sapa Kita

judhul bagean

Founded in 2010, ZJMECH Technology Jiangsu Co., Ltd. dumunung ing kutha pembangunan pesisir ayu Jiangsu Haian zona pembangunan ekonomi.Iku perusahaan teknologi dhuwur sing spesialisasine ing R&D, manufaktur lan layanan set lengkap peralatan pangolahan penukar panas.

Nilai Perusahaan

Setara lan Jenis

Nilai Pelanggan

Nguripake tombol Solusi Lengkap lan Transfer Know-How

sesanti

Supplier Mesin Kualitas China Pround menyang Donya

Target

Kualitas, Profesional lan Kompetitif

Babagan Layanan

judhul bagean
perusahaan

Area layanan utama setya konsumsi energi kurang lan pangayoman lingkungan industri kulkasan.Perusahaan wis pasukan technical kuwat, wis sawetara personel profesional lan technical, karo macem-macem jinis umum, teknologi khusus anjog

Perusahaan nyiyapake pusat R&D, darmabakti kanggo riset lan pangembangan produk anyar lan nganyarke produk.Lan duwe hak properti intelektual sawijining, bisa nyedhiyani pelanggan karo teknologi lengkap lan peralatan.

perusahaan
perusahaan

Ing wektu sing padha, miturut informasi sing diwenehake dening pelanggan, kita bisa kanthi cepet ngevaluasi, ngatur lan ngatur solusi sing cocog kanggo kabeh jinis syarat produksi pelanggan.

Produk Utama

judhul bagean

Tipe C lan H jinis garis tekan dhuwur-kacepetan sirip, mesin straightening tabung tembaga lan mesin pemotong, semi-otomatis, mesin mlengkung tabung Hairpin kanthi otomatis, mesin ngembangake tabung vertikal lan horisontal, mesin mlengkung penukar panas lan macem-macem mesin pembentuk ujung tabung, lsp .

Misi Kita

judhul bagean

SMAC Intelligent Technology (Jiangsu) Co., Ltd. didegaké ing September 2017, dumunung ing No. 52, Linyin Road, Nantong Zona Pangembangan Ekonomi lan Teknologi, sing jembaré 37483 meter persegi, kanthi total investasi 250 yuta yuan lan ibukutha kadhaptar 100 yuta yuan.

babagan

Kita setya ing R&D lan manufaktur peralatan otomatis ing rong pabrik kimia tanpa awak.Kita minangka perusahaan manufaktur peralatan cerdas pertama ing AC rumah tangga, AC otomotif, AC komersial lan industri rantai kadhemen kulkas kanthi target industri 2025 4.0.Kita bakal ngatasi tenaga kerja, hemat energi, dandan efisiensi lan titik nyeri perlindungan lingkungan kanggo industri, lan menehi kontribusi kanggo owah-owahan gedhe ing industri.

Sertifikat kita

judhul bagean

Perusahaan iki duwe pusat riset lan pangembangan khusus, kerja sama karo universitas sing misuwur, lan komitmen kanggo riset lan pangembangan produk anyar lan nganyarke produk.Produk unggulan wis lulus sertifikasi CE.Perusahaan kasebut wis lulus sistem manajemen mutu ISO9001-2008 taunan, sistem manajemen lingkungan ISO14001 lan sertifikasi sistem manajemen kesehatan lan keselamatan kerja GB / T28001 Trinity.

Inovasi ora ana telas, teknologi ngganti masa depan, perusahaan nindakake kerjasama riset universitas industri sing luwih akeh, ijol-ijolan karo lembaga riset ilmiah tingkat sing luwih dhuwur, nggawe upaya gedhe kanggo ningkatake kemampuan hak properti intelektual, ngembangake produk sing luwih maju lan luwih apik kanggo ketemu. lan ngawula pelanggan.

gambar_1597312874_ISO
image_1597312874_ISO (1)
image_1597312874_ISO (2)
image_1597312874_ISO (3)

mitra

image_1597139480_airtemp
image_1597139529_fresh
image_1597139890_martech
gambar_1597139912_vari