• youtobe
  • Facebook
  • ing
  • twitter
  • perusahaan (1)

SMAC Intelligent Technology Co., Ltd.

SMAC Intelligent Technology Co., Ltd. nandur modhal dening China Jiangsu International Group.(www.zjgj.com) We are specialized ing Manufaktur peralatan kanggo industri exchange panas donya.Kayata Fin press Lines, Hairpin bender, Expanding machine, Straight tube cut off, Return U benders, Ring Loading machine lan CNC waterjet Cutting Machines ect.

China Jiangsu International Economic Technical Cooperation Corporation (CJI) didegaké kanthi persetujuan Dewan negara RRC nalika Desember 1980. CJI diadegaké minangka konlomerat internasional internasional milik negara sing makarya ing bidang perdagangan manca lan kerjasama ekonomi.

Kita pengin nyedhiyakake teknologi profesional, mesin berkualitas lan layanan sing paling apik.

Tim Kita Bakal Nyedhiyakake Solusi Aplikasi Laser Profesional Gratis