• youtobe
  • Facebook
  • ing
  • twitter
kaca-banner

Mesin Pengembangan Vertikal Kualitas Tinggi

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

video

katrangan produk

Nggunakake loro guide pilar ngrancang, kekuatan awak luwih;
Nggunakake motor servo kanggo ngontrol tutuk sing nggedhekake, sing wis mesthi akurasi lan kualitas apik;
Desain tank kapisah, gampang lan cepet kanggo pangopènan;
HMI karo layar tutul ukuran amba, iku luwih trep lan effcient kanggo operasi;
Rampungake tabung bluge, saka nggedhekake tutuk lan nguripake sisih prosedur setcraft lengkap kanthi otomatis;
Katup hidrolik: Yuken, kontrol suhu minyak kanthi otomatis;
Ana luwih akeh jinis model sing bisa disedhiyakake minangka pilihan.
Mesin Ekspansi Vertikal;mesin expander tabung; expander vertikal; expander vertikal;mesin expander tabung mesin;mesin expander vertikal;mesin expander ; expander tabung cooper; expander shrinkless; 2 tabung expander;mesin expander shrinkless;mesin ekspansi vertikal OMS

Paramèter

Item Spesifikasi
Model ZZL-850 ZZL-1200 ZZL-1600 ZZL-2000 ZZL-2500 ZZL-3000
Max Length saka Tube Expander 200-850 200-1200 200-1600 250-2000 300-2500 300-3000
Diameter Pipa φ5, φ7, φ7.4, φ9.52
Kekandelan tembok 0.25-0.45
Pitch-row×Pitch Konfigurasi adaptif
Max Jumlah Tube Expander 8
Jumlah maksimum bolongan ing saben baris 60
Diameter Lubang Fin Pelanggan Nyedhiyakake
noto bolongan Fin Plover utawa Paralel
Dhiameter tabung ngembangaken silinder φ150, φ180, φ200, φ220
Total Daya 7,5,15,22
Tekanan Hidrolik ≤14Mpa
Kacepetan mbuwang Udakara 5,5m / min
Tegangan AC380V, 50HZ, 3 phase 5 kabel sistem
pangandikan Spesifikasi bisa diowahi miturut syarat pelanggan

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: