• youtobe
  • Facebook
  • ing
  • twitter
kaca-banner

Pabrikan Line Brazing Kualitas Tinggi

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

video

katrangan produk

Welding kanthi otomatis lan sealing saka mburi tabung tabung coil pangguna peralatan iki;
Sabuk konveyor kanthi bentuk rantai roller baris kaping pindho sing dipasang ing sangisore piring stainless steel, regulasi kacepetan konversi frekuensi, mlaku stabil lan regulasi kacepetan sing trep;
Gas welding dijupuk metu dening nitrogen kanggo pangayoman, lan diunekake karo nitrogen sawise pangobongan kanggo nyegah blockage;
Pipa tembaga lan aluminium ing zona welding digawe adhem kanthi hawa sing dikompres.Cooling banyu kanggo guardrail ngusapake lan gun welding;
Multi-baris welding obor bisa wungu lan sudo elektrik, lan bisa diatur dening handwheel kanggo munggah, mudhun, ngarep, mburi lan amba;
Ing pangayoman meksa diwenehake ing gas lan inlet gas pembakaran.Inlet banyu nitrogen lan cooling dilengkapi indikasi underpressure;
Nyala api otomatis;
Konfigurasi muncung pembakaran: papat larik (rong larik ing sisih kiwa lan tengen), rong mixer, rong larik preheating, lan rong larik las (kanthi proteksi fluks).

Brazing Line;brazing line machine;brazing line for heat exchange;brazing line for condensor;brazing line for evaporator;coil welding machine;coil welding machine price;mesin welding coil type; tembaga coil welding machine

Paramèter

Proyek Spesifikasi
  Standar Peningkatan Tipe I Tipe Peningkatan II Tipe ekstra dhuwur
Dhuwur workpiece mm 200-1200 300-1600 300-2000 600-2500
Jumlah potongan karya 1-4
Gas bakar Gas sing ndhukung yaiku oksigen utawa udara tekan, lan gas bahan bakar yaiku gas petroleum cair utawa gas alam.
Dawane sabuk conveyor mm Standar 8400, liyane bisa disesuaikan
Dhuwur sabuk conveyor mm 600 400
Efisiensi kerja S mm/min 600-6000Frekuensi
Tekanan sistem MPa Gas cair utawa gas alam Botol 0.15-0.25, pipa ≥0.08
  oksigen 0.4-1
  Udara sing dikompres 0.5-1
  Nitrogen 0.4-0.6
  Tutul banyu 0.3-0.4
Total daya KW 1.3 (Model rotor flowmeter logam) 1.6 (Model pengontrol aliran massa)
sumber daya AC380V, 50HZ, 3-phase 5-wire sistem

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: