• youtobe
  • Facebook
  • ing
  • twitter
kaca-banner

Mesin Bender Heat Exchanger Seri ZHW

Katrangan singkat:

Mesin mlengkung kumparan bisa melu exchanger panas sawise ngembangaken.
Rong jinis: (1) jinis gantry (2) jinis lengan angkat
Jinis gantry kanggo ngrampungake wangun pola L lan U
Jinis lengen angkat yaiku kanggo ngrampungake wangun pola L,U lan G.
Mesin nganggo kontrol servo, otomatisasi tingkat dhuwur, hemat energi, perlindungan lingkungan lan efisien.

Mesin Bender Penukar Panas Seri ZHW;Mesin Bender Penukar Panas;mesin nggawe coil;mesin penukar panas;mesin kahanan hawa; garis produksi kahanan udara;


Detail Produk

Tag produk

video

katrangan produk

Mesin mlengkung kumparan bisa melu exchanger panas sawise ngembangaken.
Rong jinis: (1) jinis gantry (2) jinis lengan angkat
Jinis gantry kanggo ngrampungake wangun pola L lan U
Jinis lengen angkat yaiku kanggo ngrampungake wangun pola L,U lan G.
Mesin nganggo kontrol servo, otomatisasi tingkat dhuwur, hemat energi, perlindungan lingkungan lan efisien.

Mesin Bender Penukar Panas Seri ZHW;Mesin Bender Penukar Panas;mesin nggawe coil;mesin penukar panas;mesin kahanan hawa; garis produksi kahanan udara;

Paramèter

Item Spesifikasi
Model ZHWL-1200 ZHWL-1500 ZHWL-2000 ZHWX-800 ZHWX-1200 Z1IWX-1500
Struktur rencana gantung
daya Servo
Jumlah Lapisan Mlengkung 1-3
Sudut Bend 0°-120°
Radius lengkung Pelanggan Nyedhiyakake
Diameter Pipa Pelanggan Nyedhiyakake
Jarak Lapisan Pelanggan Nyedhiyakake
Maks.Jembar Kerja 1200 mm 1500 mm 2000 mm 800 mm 1200 mm 1500 mm
Efisiensi Kerja Bend Siji Wektu≤15 L-Tipe Saben≤30
U-Tipe Saben≤60
G-Tipe Saben≤90
Daya Wotal 3k 4,5k
Tekanan Udara 0,4-0,7 MPa
Power Supply AC380V, 50HZ, 3 phase 5 kabel sistem
Panjaluk Obyek Miturut mesin aluminium foil kudu hard utawa setengah hard negara, lan notbe louvered fin.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: