• youtobe
  • Facebook
  • ing
  • twitter
kaca-banner

CNC Serat Laser Cutting Machine

Katrangan singkat:

Model: EFC 3015
Input standar:
1) 1000W TruFiber Laser Resonator
2) Meja kerja antar-jemput cepet 3000*1500
3) Sistem kontrol CNC Beckhoff
4) Banyu adhem kanggo resonator laser
5) Cutting sirah utamané kanggo serat laser
6) Sensor dhuwur jinis kapasitansi
7) Piranti lunak program otomatis utamane kanggo nglereni laser
8) Kolektor debu
9) Sistem penyaringan gas sing tepat
10) Pipa pemotongan tekanan dhuwur


Detail Produk

Tag produk

Pengenalan produk

Mesin pemotong laser EFC3015 CNC utamane digunakake kanggo nglereni lan ngolah piring datar, liwat sistem CNC, garis lurus lan kurva wangun sing sewenang-wenang bisa dipotong lan diukir ing piring.Bisa gampang ngethok piring baja karbon biasa, piring stainless steel, piring tembaga, tembaga kuning lan aluminium, lan logam liyane sing ora bisa gampang dipotong kanthi cara pangolahan umum.

Karakter mesin nglereni laser EFC3015 CNC

Mesin pemotong laser EFC3015 CNC minangka jinis mesin pemotong laser anyar.Struktur kasebut nduweni kaku sing dhuwur, stabilitas sing apik, efisiensi pemotongan sing dhuwur lan presisi mesin sing dhuwur.Produk kasebut nduweni keluwesan sing dhuwur, safety, operasi sing gampang lan konsumsi energi sing sithik.Iki kalebu produk perlindungan lingkungan, ukuran piring sing diproses: 3000 * 1500mm;karo tameng safety lan meja anter jemput.Tata letak sakabèhé kompak lan cukup.
konsumsi kurang - laser ora perlu gas;
Konsumsi energi sing sithik, hemat energi, perlindungan lingkungan, konsumsi daya sing sithik;
Struktur modular, sistem pendinginan lan sistem sumber cahya lan sumber laser digabungake bebarengan;
Stabilitas dhuwur - sistem kontrol umpan balik wektu kanthi daya laser, stabilitas daya 1%;
Biaya pangopènan kurang - sirah serat nggunakake teknologi pangayoman pangilon, yen polusi, mung kudu ngganti lensa pangayoman;

teknologi EFC 3015

A. adopts diimpor guide linear tepat, ngimpor gear rak drive tepat, mesthekake akurasi posisi lan repeatability.
B. Gantry jinis dual motor struktur drive langsung ndadekake kabèh struktur prodhuk iku kompak, lan rigidity apik, lan dhuwur saka kabèh mesin luwih murah.

Struktur produk

Badan utama dilas saka piring baja, sawise mesin kasar, ngatasi stres penuaan getaran.Liwat mesin sing tepat, nyedhiyakake platform lan level sing padhet kanggo sistem gerakan.
Beam nganggo struktur fleksibel, kanthi ekspansi termal adaptif lan fungsi kontraksi, akuntansi liwat metode unsur terhingga.Bagean balok dipasang ing amben kanthi pandhuan rolling linear sing tepat.Pandhuan, gear lan rak dilengkapi tutup pelindung sing fleksibel, supaya ora kena kontaminasi bledug.
Prodhuk dilengkapi meja kerja anter jemput, gampang dimuat lan mbongkar materi nalika nglereni.Ing ngisor worktable sing dilengkapi karo bagean pemisahan bledug lan materi ngempalaken alur, cocog karo wheel discharging mobil, scraps bisa langsung mlebu menyang mobil discharging sampah.

1597676270_detail

TruFiber laser generator

Laser serat nduweni karakteristik spektroskopi inframerah cedhak, kualitas sinar sing sampurna, transmisi serat optik, efisiensi konversi elektro-optik sing dhuwur lan liya-liyane.
(1) Kanthi fungsi pertunjukan lampu laser abang.
(2) efisiensi konversi elektro-optik dhuwur: efisiensi konversi elektro-optik serat laser kira-kira 33%.
(3) Sumber pump laser serat digawe saka modul semikonduktor inti siji daya dhuwur, lan wektu Gagal rata-rata kurang.
(4) Efisiensi dhuwur, unsur pemanasan internal sithik banget dibandhingake karo laser tradisional, panjaluk tenaga listrik lan pendinginan saya suda.
(5) generator laser ora perlu gas apa, ana ing lensa nang lan ora perlu kanggo njaga, ora perlu wektu miwiti

1597676384_detail-1

Sistem Kontrol CNC Beck Hoff

(1) Sistem kontrol CNC nggunakake sistem Windows 7, kinerja stabil lan dipercaya.
(2) Motor servo digital AC torsi gedhe kanggo mesthekake akurasi posisi produk lan kinerja dinamis.
(3) Simulasi grafis.
(4) fungsi kontrol daya.
(5) Fungsi Leapfrog.
(6) Fungsi scanning nglereni.
(7) Fungsi pangolahan cetha.
(8) Fungsi ngaso, kanthi otomatis ngrekam bagean prosedur.
(9) Pratinjau program NC bisa diowahi kanthi wektu nyata kanggo ngowahi proses panyuntingan.
(10) Sunting, ngowahi instruksi apa wae ing proses program telusuran kanggo..
(11) fungsi poto-diagnostik, pangecualian weker ditampilake ing antarmuka operasi.
(12) Ukuran workpiece bisa nggedhekake lan suda.
(13) Fungsi pangolahan gambar saka benda kerja.
(14) Fungsi telusuran pinggiran otomatis.
(15) Sawise dipateni, koordinat saiki bisa direkam lan kanthi otomatis ngreset sawise daya urip.

1597676449_detail-3

Ngethok sirah

Sinar laser digawe saka serat optik, lan sinar laser sejajar karo lensa fokus.Lensa protèktif sing dipasang ing kursi pangilon "jinis tarik", wektu pangopènan lan panggantos cendhak banget.Pilih sirah nglereni laser kanthi sensor kapasitif non-kontak, kinerja stabil lan dipercaya, gampang digunakake.
Fitur kaya ing ngisor iki:
(1) Panggunaan lensa protèktif jinis laci kanggo nggampangake panggantos kanthi cepet saka lensa protèktif optik kanggo pangayoman saka lensa collimator lan lensa fokus.
(2) Kepala pemotong dilengkapi piranti pelacak otomatis dhuwur sumbu Z sing dikontrol dening sensor kapasitif non-kontak.Ing proses nglereni, posisi relatif antarane fokus laser lan piring bisa diatur kanthi otomatis dening jarak antarane lumahing workpiece lan muncung.
(3) Kepala nglereni laser bisa nyedhiyakake sistem CNC kanthi sinyal bukaan kabel lan tabrakan kepala pemotong, lsp.
(4) Tekanan gas saka 2,5 MPa bisa kena kanggo nglereni bahan pangolahan kayata stainless steel.
(5) Banyu kelangan, nglereni gas tambahan, sensor, lan liya-liyane kabeh digabungake ing sirah pemotong, kanthi efektif nyuda karusakan ing bagean ndhuwur ing proses pemotongan, nambah stabilitas produk.

1597676503_detail-4

rinci

4. piranti safety:
Wilayah pangolahan ditutupi tutup protèktif lan disedhiyakake karo jendela perlindungan safety kanggo nglindhungi operator saka radiasi laser.
5. Koleksi debu:
Wilayah pemotongan dilengkapi pipa nyedhot bledug partisi, lan kolektor bledug centrifugal sing kuwat digunakake kanggo mbusak bledug lan bledug.Nyedhiyani blower online lan ukuran antarmuka lan selang 3 meter, tabung extension digawe dening pangguna miturut pemandangan, dawa pipa angin kurang saka 10 meter, blower udara ana ing njaba;
6. Kemampuan anti-gangguan:
Kanthi sistem kontrol digital majeng, nduweni kemampuan kanggo nolak gangguan.Sistem listrik nganggo desain anti-jamming sing ketat, kabinet kontrol listrik dipérang dadi wilayah sing kuwat lan lemah, sing bisa nyegah interferensi bebarengan antarane komponen listrik, saéngga bisa njamin operasi produk sing dipercaya lan stabil.
7. Cahya:
Area pemotongan dilengkapi karo rong lampu voltase safety, sing bisa nyedhiyakake katerangan nalika cahya ora cukup utawa dijaga, nggawe operasi luwih trep.
8. Komponen listrik:
Komponen listrik nggunakake Schneider lan produk Perusahaan Merek internasional liyane sing kondhang, ningkatake keandalan operasi.Kabinet listrik nganggo struktur tertutup independen, lan warna kabel digunakake kanggo mbedakake kabel grounding AC, DC, daya lan protèktif.

Pemrograman otomatis

1597676657_detail-5

Produk dilengkapi piranti lunak pemrograman otomatis CNCKAD, ora mung bisa disambungake karo teknologi CAD / CAM pabrik, nanging uga kanggo nyuda beban kerja pemrograman lan kemungkinan kesalahan, program sing apik bisa simulasi nglereni.Dilengkapi modul tata letak nglereni, ngoptimalake otomatis lan tata letak bagean sing bakal diproses.Grafis workpiece sing prasaja lan rumit bisa diowahi kanthi otomatis dadi program pangolahan.
NC laser cutting sistem pemrograman fungsi software:
(1) Antarmuka operasi kabeh Cina.
(2) Dhukungan kanggo DWG, DXF input lan format output.
(3) Self-mriksa kinerja apik, nolak kanggo nindakake operasi saka kesalahan
(4) fungsi nesting otomatis, nyimpen materi.
(5) Fungsi nglereni multi-lapisan kanthi otomatis.
(6) Fungsi ukiran.
(7) Macem-macem font kanggo Inggris lan Cina.
(8) Dawane pola potong bisa diitung.
(9) Fungsi nglereni pinggiran umum.
(10) Fungsi manajemen biaya.
(11) Ngilangi database..
(12) Ijol-ijolan data bisa ditindakake liwat antarmuka USB utawa RS232.
* Lingkungan operasi piranti lunak (nyaranake pangguna kanggo ndhukung hardware)
(1) Memori 256M
(2) Hard drive 80G
(3) Sistem operasi Windows XP
(4) Layar LCD TFT 17 "
(5) 16X DVD CD-ROM

Komponen Utama

Item Qty. Komentar / Supplier
Sistem CNC 1 atur Beck Hoff
nyopir 1 atur LUST Drive(sumbu X/Y)+motor PHASE(sumbu X/Y)+Delta drive lan motor(sumbu Z)
Laser Generator 1 atur TRUFIBER CUT
Gir presisi sumbu X/Y 1 atur GUDEL / ATLANTA / GAMBINI
meneng bal presisi sumbu Z 1 atur THK
X/Y/Z sumbu presisi werni linear guide 1 atur THK
Motor kanggo meja antar jemput 1 atur SEW
Komponen pneumatik 1 atur SMC, GENTEC
Kepala Pemotongan 1 atur PRECITEC
Piranti lunak otomatis 1 atur CNCKAD
Komponen listrik 1 atur Schneider
Towline 1 atur IGUS
Cooler banyu 1 atur TONGFEI

Requirement kanggo Instalasi Machine

Ora. Item Spesifikasi Unit
1 daya 380/50 V/Hz
2 Distribusi daya sing dibutuhake 40 kVA
3 Stabilitas Daya ± 10%
4 Komputer RAM 256M/hard disk 80G, DVD
5 Oksigen kanggo nglereni baja karbon Kemurnian kudu luwih dhuwur tinimbang 99,9%
6 Nitrogen kanggo nglereni stainless steel Kemurnian kudu luwih dhuwur tinimbang 99,9%
7 Banyu kanggo banyu adhem (banyu suling) 100 L
Konduktivitas: >25μS/cm μs
8 Banyu resik 150 L
9 Grounding resistance ≤4 Ω
10 Suhu lingkungan instalasi generator laser 5-40
11 Kelembapan lingkungan instalasi generator laser Kurang saka 70%
12 Keperluan kanggo area instalasi (rincian bisa diarani gambar pondasi) Kekandelan beton pondasi kudu luwih kenthel saka 250mm, flatness kudu kurang saka 10mm saben 3m.Mesthine ora ana geter ing area instalasi.

Alat Dispatch, Aksesori & Spare part

Item Qty. Unit
Lensa protèktif 5 Pc.
Ring Keramik 1 Ora.
Cutting nozzle 6 Ora.
Spanner 1 Ora.

Dokumen teknis

Nyedhiyani kabeh dokumen teknis sing perlu lan rinci kanggo instalasi, operasi lan pangopènan
(1) Pandhuan kanggo Mesin Pemotongan Laser
(2) Data Sistem CNC
(3) Diagram prinsip kelistrikan
(4) Pandhuan kanggo Water Coolers
(5) Tata Letak Instalasi
(6) Gambar pondasi
(7) Sertifikat Kualifikasi
(8) Instalasi, commissioning lan acceptance
Sawise produk teka ing situs panginstalan pangguna, perusahaan kita bakal ngatur personel sing berpengalaman menyang situs pangguna kanggo instalasi, komisioning lan nglereni lan ngolah sampel.Penerimaan pungkasan ditindakake ing situs pangguna miturut standar panriman perusahaan kita.Item sing ditampa kalebu: kualitas tampilan, konfigurasi saben bagean, akurasi lan kualitas potong, paramèter kinerja, stabilitas, tes kerja, lsp.
Perusahaan kita tanggung jawab kanggo instalasi lan komisioning .Panganggo kudu nyiapake tenaga kerja lan produk ngangkat sing dibutuhake.Pangguna nyiapake bahan sing bisa dikonsumsi lan bahan sampel kanggo komisioning.

Penerimaan dipérang dadi rong langkah

Langkah pisanan
(1) Penerimaan awal produk ditindakake ing perusahaan kita.
(2) Penerimaan produk kudu ditindakake miturut persetujuan teknis sing ditandatangani dening loro pihak.
(3) Pemriksaan tampilan produk: tata letak pipa kudu cukup, rapi lan apik, sambungan sing bisa dipercaya;Paint seragam lumahing lan hiasan ayu;katon produk tanpa nuthuk lan cacat liyane.
(4) Inspeksi konfigurasi produk.
(5) Pemeriksaan kualitas sampel ing situs.

Langkah 2 Penerimaan
(1) Penerimaan pungkasan produk ditindakake ing situs pangguna.
(2) Penerimaan produk kudu ditindakake miturut persetujuan teknis sing ditandatangani lan pesenan serah terima, lan bahan kanggo uji coba diwenehake dening pangguna.Yen pangguna kudu nampa gambar workpiece khas, please nyedhiyani gambar khas (versi elektronik) ing advance.
(3) Sawise completion saka instalasi lan commissioning, yen prodhuk mlaku biasane, iku bakal pass test acceptance.Tes panriman pungkasan bakal dianggep mumpuni lan periode jaminan kualitas bakal diwiwiti.

Pelatihan Personil

(1) Mbutuhake siswa sekolah menengah utawa pendidikan sing luwih dhuwur (khususe listrik paling apik), ing wektu sing padha, nguwasani kawruh komputer dhasar tartamtu, lan trampil ing operasi komputer.
(2) Sawise instalasi lan komisioning, perusahaan kita tanggung jawab kanggo nyedhiyakake pelatihan gratis ing situs kanggo pangguna sajrone 7 dina, nglatih 1 buruh pangopènan listrik, 2 operator lan 1 buruh pangopènan mekanik.Lan mesthekake yen operator pangguna bisa nguwasani kinerja produk, katrampilan operasi lan pangopènan sing bener.
(3) Isi latihan: struktur lan kinerja produk, kinerja laser, operasi, pemrograman NC, teknologi pangolahan laser, pangopènan saben dina lan aspek liyane.
(4) Dhukungan latihan khusus: Pangguna bisa ngatur 2-3 operator lan personel pangopènan kanggo teka ing perusahaan kita kapan wae.
Latihan dibebasake saka biaya latihan.
Biaya sing ditindakake sajrone periode garansi bakal ditanggung dening perusahaan, kajaba sing ditindakake amarga panggunaan lan operasi sing ora bener dening pangguna.
Perusahaan kita nyedhiyakake layanan pangopènan lan suku cadang kanggo urip.

Periode Jaminan Kualitas Produk

Periode jaminan kualitas produk yaiku setaun lan periode jaminan kualitas lensa optik yaiku 90 dina.Cutting nozzle, nglereni ndhukung piring waos, unsur Filter, awak Keramik lan lensa optik bagean gampang-rusak.

Cathetan: EFC duwe fungsi nglereni udara (kompresor udara 10 kg), nanging pelanggan kudu nglengkapi bagean kasebut dhewe.

Mesin Pemotongan Laser Serat CNC; mesin pemotong laser serat cnc; laser serat cnc; pemotong laser serat cnc; produsen mesin tekan turret cnc

Parts Disiapake dening Pangguna EFC

Item jeneng Merk Model OTY
1 Kompresor udara bebas oli   WW-0.9/1.0 1
2 Pengering PARKER SPL012 1
3 Pamisah banyu domnick WS020CBFX 1
4 Nyaring domnick AO015CBFX 1
5 Nyaring domnick AA015CBFX 1
6 Nyaring domnick ACS015CBMX 1
7 Kopling PARKER FXKE2 2
8 Kopling PARKER NJ015LG 1
9 Katup relief tekanan FESTO LR-1/2-D-MIDI 1
10 gabungan SMC KQ2H12-04AS 1
11 gabungan SMC KQ2L12-04AS 6
12 gabungan SMC KQ2P-12 1
13 Pipa gas SMC T1209B 15m
14 gabungan EMB VADKO 15-RL/WD 1
15 gabungan EMB X A15-RL/WD 1

Spesifikasi Teknis

1. Spesifikasi Utama

  Item Spesifikasi Unit
1 Ukuran Cutting Lembar 3000×1500 mm
2 Stroke saka X Axis 3000 mm
3 Stroke saka Y Axis 1500 mm
4 Stroke saka Z Axis 280 mm
5 Maks.Kacepetan Feed 140 m/min
6 Akurasi Cutting ± 0.1 mm/m
7 Dirating Daya Laser 1000 W
8 Kekandelan Pemotongan (yen kondisi pemotongan sing dibutuhake wis ketemu) Baja Karbon 0.5-12 mm
Baja tahan karat 0,5-5 mm
9 Ketebalan Cutting Stabil Baja Karbon 10 mm
Baja tahan karat 4 mm
10 Daya Input 31 kVA
11 Wektu pertukaran meja shuttle 10 S
12 Bobot Mesin 8 t

2. SPI Laser Resonator

Model TruFiber -1000
Daya Input 3000W
Daya Output 1000W
Stabilitas Daya Laser <1%
Panjang gelombang laser 1075nm

3. Sistem CNC

Item Spesifikasi
sistem CNC Beckhoff
Prosesor Dual-inti 1.9 GHz
Kapasitas memori sistem 4GB
Kapasitas memori hardware 8GB
Jinis layar tampilan & ukuran 19″ kristal cair warna
Port komunikasi standar USB 2.0, Ethernet

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: