• youtobe
  • Facebook
  • ing
  • twitter
kaca-banner

High Quality Duct Tipe Fan Coil

Katrangan singkat:

Lini produksi unit coil penggemar tipe saluran SMAC wis ngenalake tim manajemen Jepang kanggo ngetrapake manajemen dhasar banget babagan 5S, standarisasi, alur kerja lan kemampuan eksekusi, lan nambah kualitas manungsa sakabèhé saka manajer ndhuwur nganti buruh, kanthi tujuan nambahi Kualitas SMAC tekan lan ngluwihi standar manufaktur Jepang.


Detail Produk

Tag produk

Paramèter

jeneng daya Aliran Udara (CFM) Kapasitas pendinginan (W) Kapasitas Pemanasan (W) ESP
TCR (Ceiling Concealed FCU) TCRQ (Ceiling Concealed -Low Noise FCU) 220V-1Ph-50/60Hz TCR: 200-1400
TCRQ: 200-1200
TCR: 1635~13000 TCRQ: 1635~11250 TCR: 3900~22100 TCRQ: 3500~18800 12/30/50

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: